Passande studentpresenter

Kommentarer inaktiverade för Passande studentpresenter

Juni är studenternas högtid. Massor av tjejer och killar springer ut runtom i hela Sverige efter att ha kämpat hårt med studier i flera år. ”Sjung i studentens lyckliga dar” hörs både här och där.

Glada studenter fyller gatorna under flera veckor i början på sommaren. De är lyckliga över att ha klarat av sina tuffa studier samtidigt som de är förväntansfulla inför vad som skall hända sedan. Studenten är alltså en spännande tid och något du bär med dig hela livet. Därför är det också kul om studentpresenterna blir minnen du kan behålla lång tid framöver.

Praktiska saker för livet

Det är så att många studenter efter sommaren flyttar till en annan ort för att studera vidare. Det kan för många vara första gången som du ska bo ensam eller med en annan studiekamrat. Bra gåvor är nu till exempel en bra stekpanna eller en kastrull. Bestick, dricksglas eller en fin taklampa kan också vara saker som studenten kan behöva.

Roliga saker

Du kan också ge någonting som kommer att vara roligt för studenten. Du kan därför ge ett äventyrskort, så att studenten får uppleva någonting denne inte annars skulle göra. Kanske en middag i luften, en forsränning eller en luftballongsfärd. Klicka här för fler idéer.

Category: Tips