Italienska delikatesser från Kalabrien

Kommentarer inaktiverade för Italienska delikatesser från Kalabrien

I Italien smakar även det enklaste fantastiskt. Hela världen älskar italiensk mat – vem blir inte sugen på en stenugnsbakad pizza med italiensk ost eller en krämig pasta med parmesanost en fredagskväll? Klimat, kvalitet och genuin omsorg om varje ingrediens är hemligheten bakom Italiens unika matkultur.

Genuint och omsorgsfullt

Kalabrien är som ett Italien i miniatyr. Landskapet är kargt och enkelt och det finns också många små byar och stränder att utforska. Italienarna producerar omsorgsfullt tillverkad mat, ofta även lokalt och småskaligt. Ingredienserna är ekologiska, värnar om omgivningarna och tar vara på det bästa ur produkten.

Italienarna förstår sig på att njuta, också drar sig inte för att öppna ett lite finare vin även till den mer spartanska måltiden. Vill du äta middag som en riktig italienare, lönar det sig att också att satsa på måltidsrycken.

Duka upp till ett italienskt middagsbord

Låt Italien komma hem till dig, genom att duka upp till en italiensk festmåltid. Upptäck mat från Kalabrien genom att klicka dig vidare här och låta dig överraskas av det digra utbudet. Krona middagsbordet med en pasta som är tillverkad för hand, bjud också på rödlöksmarmelad eller lite kallpressad olivolja med smakrik karaktär. Det finns så mycket gott att njuta av. Unna dig själv och dina kära det allra bästa.

Category: Choklad