Chokladtårta med posten

Kommentarer inaktiverade för Chokladtårta med posten

Choklad tårta, smaka på ordet. Visst vattnas det i munnen? Du kan säkert känna smaken redan och du ser bilden av din favorit framför dig. Chokladtårtor finns i olika kombinationer och med lite olika smaker. En del tycker att ett speciellt konditori bakar bästa chokladtårtan medans andra tycker att den hembakade är den bästa tårtan.

Sacher

Visste du att du kan få en chokladtårta levererad hem till din brevlåda eller att du kan sända en var som helst i världen? Postkakan är ett företag i Husum, en ort i norra Sverige. Dom har levererat postkakan till ett 70 tal länder runt om i världen. Deras tårtor som kan skickas med posten har bakats sedan 1998, det är alltså 15 år sedan de skickad sin första postkaka.

Vad sägs om att skicka en Sachertårta till någon eller varför inte till dig själv? Postkakan har ett stort urval av tårtor att välja ifrån. Deras Apelsintryffel tårta med ett choklad överdrag är fantastiskt god. Sachertårtan är ju en klassiker och passar för alla tänkbara tillfällen. Eftersom du kan bestämma leveransdatum så kan du enkelt skicka en tårta som en överraskning och sedan komma in på en fika samma dag. Uppskattat och roligt att få en god bit tårta och prata om tårtan som kan skickas med posten.

Det finns många tillfällen att uppmärksamma någon med en tårta. Vi kan skicka en tårta för att uppmärksamma våra föräldrar på mors dag och fars dag, deras födelsedagar, bröllopsdag och inte att glömma namnsdag. Detta gäller ju inte bara våra föräldrar utan också alla våra nära och kära, kanske en kollega eller gammal vän. Antalet tillfällen när vi har möjlighet att visa uppskattning eller bara för att göra någon glad är oändliga. Det är egentligen bara din egen fantasi som sätter gränser för vad som är möjligt. Ta nu möjligheten att göra någon överraskad och glad genom att skicka en tårta med posten.

Category: Bakverk