Bjud in till en rolig och smarrig påskmaskerad

Kommentarer inaktiverade för Bjud in till en rolig och smarrig påskmaskerad

När man ska arrangera en fest för stora och små så är det viktigt att verkligen inkludera de små, annars kommer de att känna som sig en exkluderad grupp i sammanhanget. Planera för roliga lekar som alla kan vara med på, gör goda och barnvänliga snacks och tilltugg och fixa i ordning ett mys rum där barnen kan samlas på kvällen och se på en härlig film tillsammans.

En fest för stora och små kan vara omständligt att arrangera så att alla parter blir nöjda, men känner barnen varandra redan innan så brukar det sällan vara något problem. En sak som lättar upp alla stämningar är roliga utklädnader, så varför inte arrangera en härlig påskmaskerad. På internet kan du hitta riktigt roliga och fina maskeradkläder för alla tillfällen, du kan enkelt klicka hem de redan idag så att du är ute i god tid!

Påsken ger oss tillfället att verkligen överdimensionera saker och ting så passa på att gå all in på såväl dekoration som godsaker, varför inte göra som Lotta på Bråkmakargatan och hänga upp chokladägg träden? Alla idéer är tillåtna under påsken så släpp lös barnet i dig och arrangera en maskerad som gästerna och du själv sent kommer att glömma.

En riktigt bra påsktårta väller över av choklad så hitta en smaskigt recept och dekorera den på ett roligt och snyggt sätt, behöver du tips och inspiration så kan du hitta det på internet. Låt barnen vara med och baka inför festen så kan du vara säker på att du också får med de godsaker som barn generellt tycker om. Det är ju som du säkert redan känner till oftast en viss skillnad på barns smaklökar kontra vuxnas, så i det här fallet så är det dina barn som är experterna på vad de yngre gästerna kan tänkas vilja ha.

Category: Choklad, Tips